میانگین صلح و سازش در پرونده‌های استان در نیمه نخست امسال افزایش یافته و در این مدت ۹ هزار و ۱۰۰ پرونده قضایی به صلح منجر شده است.

رئیس کل دادگستری استان همدان گفت: محاکم صلح استان از ۲۵ مرداد ماه امسال از شهرستان‌های کوچک آغاز به کار کرد و همدان به عنوان چهارمین استان کشور در آغاز به کار این محاکم بود.

بهروز محمدی مهر با اشاره به اینکه همه تلاش خود را به کار می‌گیریم تا آمار صلح و سازش بیشتر شود، گفت: وکلا مکلف به ایجاد صلح و سازش شده‌اند؛ همچنین با افتتاح دادگاه‌های صلح در شهرستان‌های استان وظیفه صدور رای از دوش شورای حل اختلاف برداشته شد و فقط کار صلح و سازش بین مردم به عنوان یکی از وظایف ذاتی در اختیار شورای حل اختلاف است.

او با بیان اینکه «توهین» بیشترین فراوانی را در بین بزه‌های استان دارد، گفت: دستگاه‌های مرتبط باید با همکاری نهاد‌های متولی، اقدامات لازم را در راستای کاهش این بزه داشته باشند.

رئیس کل دادگستری استان همدان با بیان اینکه «سرقت» در جایگاه دوم جرایم استان قرار دارد، تصریح کرد: در حوزه اشتغال و عفو زندان رتبه نخست کشور را به دست آوردیم، به طوری که در طول هشت ماه گذشته بیش از یک هزار نفر از زندانیان استان مشمول عفو شدند.

محمدی مهر گفت: مجازات‌های جایگزین حبس در دستور کار قرار دارد و در نیمه نخست امسال ۱۰ هزار و ۷۹۴ ساعت خدمات عمومی معادل ۳۶۲ ماه حبس حکم جایگزین صادر شده است.

او گفت: الزام به خواندن کتاب درباره سیره شهدا به خصوص زندگینامه «شهید ابراهیم هادی» یکی از جالب‌ترین جایگزین‌های حبس بوده است.

رئیس کل دادگستری استان همدان با بیان اینکه در زمینه مفاسد تا زمانی که رای به مرحله قطعیت نرسیده اجازه انتشار نداریم، گفت: درباره پرونده وکیل ملایری هنوز پاسخ سم‌شناسی نیامده و در رابطه با کشته شدن پنج جوان در شهرستان رزن مشخص شده خودکشی بوده ولی هنوز پرونده بسته نشده است.

برچسب ها: صلح و سازش ، دادگستری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.